;

Søsken for livet

Det er mye latter og humor, tull og tøys når søsknene Martin, Anne Inghild og Terje møtes.


Tekst og foto: Birgit Nersten Lopacki

– Søsken har du alltid, og de gir deg styrke. En venn vet du ikke alltid om du har. Terje Cave vet hva han snakker om, både bror og søster står ham nær.

Latteren sitter løst og kommentarene flyr veggimellom på Martin Caves kontor i IMI- kirkens lokaler en dag i slutten av november. Der møter Agenda 3:16 de tre travle søsknene Martin (66), Terje (65) og lillesøster Anne Inghild (51) til en prat om søsken. 

I dag har de tre blitt besteforeldre. Livene deres er hektiske, og det er ikke så ofte de har anledning til å møtes. 

– I en alder av 65 år skulle jeg gjerne hatt et enda tettere forhold til de to andre enn det vi kanskje har nå. Jeg skulle gjerne hatt mer av dem begge, sier Terje, som er den som har blitt pensjonist av de tre.