;

Abonnementsvilkår

Disse betingelsene gjelder kjøp av abonnement på Agenda 3:16 enten abonnementet er elektronisk (e-avis) eller fysisk (trykt magasin). Priser for abonnementet ditt ligger til enhver tid på Min Side. For å få tilgang til Min Side og til ditt digitale abonnement må du først tegne et abonnement. Deretter oppretter du en bruker via vår nettside agenda316.no. Ditt brukernavn er telefonnummeret ditt, og du vil få tilsendt et passord ved første innlogging. Innloggingsdetaljene er personlige og kan ikke deles med andre enn de som er registrert som en del av husstanden.

Abonnementet inkluderer nyhetsbrev på e-post, med oppdatert stoff fra Agenda 3:16. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Vi vil gi deg informasjon til e-postadressen din hvis det skjer endringer for dine produkter og tjenester.

Våre betalingsløsninger er faktura, Vipps eller kortbetaling, og abonnementet forhåndsbetales. Ved manglende betaling vil abonnementet stoppes og restnota beregnes til ordinær pris for perioden abonnementet har vært aktivt. 

Årsabonnement har en minste varighet på 12 måneder og løper til det blir sagt opp. Månedsabonnement har en minste varighet på 1 måned og løper til det blir sagt opp. Ved oppsigelse av abonnement løper abonnementet ut perioden det er betalt for. Betaling av abonnementet anses som en bindende avtale og penger blir ikke tilbakebetalt med mindre det havner innenfor angrefrist-perioden. Digitale produkter/tjenester må sies opp senest 48 timer før abonnementet ditt utløper. Du har mulighet til å endre ditt abonnement selv om du er midt inne i en abonnementsperiode. Denne endringen kan du gjøre via Min Side eller ved å kontakte vårt kundesenter abonnement@normisjon.no.

Aldersgrensen for å bestille Agenda 3:16 er 18 år.

Angrerett
Du har rett til å angre kjøpet innen 14 dager etter bestilling. Du vil da bli belastet for perioden som har gått etter bestillingen og frem til du benytter angreretten. Angreretten gjelder kun ved førstegangsbestilling og ikke ved fornyelse av abonnement.