1/2019

En trenger ikke å reise langt for å finne kjærligheten i møte med et menneske fra en annen kultur. Det finnes et vell av kulturer i Norge. I hovedsaken denne gangen har vi møtt par som kommer fra land som ligger langt fra hverandre geografisk. De deler av sine erfaringer med å leve i tverrkulturelle ekteskap. 

Takknemlighet er tema på «Livspuls»-sidene. Vi blir nemlig gladere av å takke!

I portrettet får du møte Linda Tånevik. Da hun våknet opp morgenen etter å ha vært forlover for Kronprinsesse Mette-Marit i 2001, begynte frisøren å tenke på en annen fremtid – tanker som blant annet førte til at hun ble lege.

Vi byr også på en sterk historie fra Etiopia, om Bincho Bufebo som fikk ødelagt et øye da han ble født, og som i flere år har jobbet med bibeloversettelse til det lokale språket hadiyya. 

Hans Johan Sagrusten er ny spaltist i bladet, han byr på en teologisk serie om mennesker som møtte Jesus.  

Relatert innhold

Elever bygger skole

På en miljøbevisste skole i Vestfold er elever med på å bygge nytt og moderne i tre. Et helt spesielt hus er i ferd med å se dagens lys på Gjennestad videregående skole.

Read article "Bygger nytt og moderne i tre"

MARIA - Jesu mor

I 2019 har Agenda 3:16 en serie om bibelske personer. Denne teksten om Maria stod i Agenda 3:16 nr 1/2019.

Read article "Maria"

Har fortsatt mange ideer

Pianisten, komponisten, korinstruktøren og plateprodusenten er blitt pensjonist. Nå drømmer Peter Sandwall om å spille inn et par låter i Los Angeles.

Read article "Den rytmiske kirkemusikeren"