1/2019

En trenger ikke å reise langt for å finne kjærligheten i møte med et menneske fra en annen kultur. Det finnes et vell av kulturer i Norge. I hovedsaken denne gangen har vi møtt par som kommer fra land som ligger langt fra hverandre geografisk. De deler av sine erfaringer med å leve i tverrkulturelle ekteskap. 

Takknemlighet er tema på «Livspuls»-sidene. Vi blir nemlig gladere av å takke!

I portrettet får du møte Linda Tånevik. Da hun våknet opp morgenen etter å ha vært forlover for Kronprinsesse Mette-Marit i 2001, begynte frisøren å tenke på en annen fremtid – tanker som blant annet førte til at hun ble lege.

Vi byr også på en sterk historie fra Etiopia, om Bincho Bufebo som fikk ødelagt et øye da han ble født, og som i flere år har jobbet med bibeloversettelse til det lokale språket hadiyya. 

Hans Johan Sagrusten er ny spaltist i bladet, han byr på en teologisk serie om mennesker som møtte Jesus.  

Relatert innhold

Fra gata til kirka

Han var hjemløs og deprimert. Så møtte han noen på gata i Oslo som gav ham en kopp kaffe.

Read article "Fra gata til kirka"

Bærer med seg en bibeldrøm

Atten år gammel kom Michael Perreau som flyktning fra Malaysia til England. I dag er han daglig leder for United Bible Societies. Vi møtte ham i London i januar.

Read article "Bærer med seg en bibeldrøm"

Hilde mistet troen som tenåring

Som tenåring, mistet Hilde Heitmann sin kristne tro for en periode. Måten hennes far møtte henne på, var viktig i prosessen for å finne tilbake til tro. Les første del av intervjuet her!

Read article "Da troen forsvant"