2/2019

Hovedsaken i dette nummeret handler om Bob Dylan – som inspirerte med sine sanger og ga stemme til en hel ungdomsgenerasjon på 60- og 70-tallet. Så gikk han hen og ble kristen, til sjokk og skuffelse for mange. 40 år etter plateutgivelsen Slow Train Comingser vi på hvordan Bibelen har fulgt Dylan gjennom hele karrieren. 

Mange av de eldste i landet vårt savner trosfellesskap. Vi har vært på Lyngdal bo- og servicesenter for å møte eldre som snakker om tro, og vi har intervjuet en professor som mener at ansatte på norske sykehjem er for redde for å snakke om tro med beboerne.

I portrettet får du møte Paul Erik Wirgenes, som ble generalsekretær i Bibelselskapet i desember.

Vår familieterapeut i Relasjonelt-spalten gir råd rundt temaet å være utro.

Påskenummeret byr også blant annet på intervju med Karen Ekern i Mali, som gjerne sykler mil etter mil i det Vestafrikanske landet.  

Relatert innhold

Elever bygger skole

På en miljøbevisste skole i Vestfold er elever med på å bygge nytt og moderne i tre. Et helt spesielt hus er i ferd med å se dagens lys på Gjennestad videregående skole.

Read article "Bygger nytt og moderne i tre"

MARIA - Jesu mor

I 2019 har Agenda 3:16 en serie om bibelske personer. Denne teksten om Maria stod i Agenda 3:16 nr 1/2019.

Read article "Maria"

Har fortsatt mange ideer

Pianisten, komponisten, korinstruktøren og plateprodusenten er blitt pensjonist. Nå drømmer Peter Sandwall om å spille inn et par låter i Los Angeles.

Read article "Den rytmiske kirkemusikeren"