;

Portrettet: Støtter unge artister

– Alle kjemper en livskamp bak lukkede dører. Da er det vår oppgave å være gode mot hverandre i stedet for å være skeptiske, sier Maren Flotve Reme. Foto: Frank Otto Pedersen

Maren Flotve Reme (35) ble først kjent som Idol-Maren. I dag bruker sangeren, moren og investoren mye av tiden sin på å støtte unge artister slik at de ikke skal oppleve å stå alene.

Tekst Karen Kilane

(…)

Hun er så mye mer enn Idol-Maren, men det er vanskelig å komme utenom TV-programmet som gjorde Maren kjent for hele landet. Kristen-Norge skulle raskt merke seg at den talentfulle og blide vestlendingen stilte på riksdekkende TV i KRIK-genser. Maren ble en person som mange ønsket en bit av. 

Drømte tidlig

Men hadde du fortalt om Idol og sang på riksdekkende TV til femåringen Maren, hadde hun nok ikke blitt så overrasket. For inni Maren våknet det tidlig en drøm om å påvirke, delta og å bety en forandring.

– Den gaven Gud har gitt meg er å se potensialet i mennesker. Alle mennesker er skapt med en hensikt. Hvis folk våger å være tro mot seg selv, så er det med på å dekke de behovene som er i samfunnet. Dette er noe jeg brenner for – å skape en kultur hvor det er rom og takhøyde for å gjøre det vi har på innsiden.

Selv legger hun ikke skjul på at hun skulle ønske hun som ung artist hadde blitt møtt med mer raushet fra kristne.

(…) 

Investorer

David og Maren driver i alt 43 store og små bedrifter og foretak. Blant annet har de investert i klesmerket Chosen. 

Hun elsker å høre ideer og se at mennesker slår ut i full blomst. 

– Vi ønsker å gi oksygen til drømmer. Noen ganger kan det handle om å investere, men det kan like mye handle om å være brobygger og samtalepartner. Vi må kjempe for at folk får være tro mot seg selv og bidra med det de har på hjertet.

I dag bruker derfor Maren en del av tiden sin på å støtte unge artister slik at de ikke skal oppleve å stå alene. Hun ønsker å gi andre det støtteapparatet hun selv kunne ønsket var der da hun var ung. 

(…) 

Denne teksten er kun et utdrag av portrettet i papirutgaven.
Les hele portrettet i Agenda 3:16 nr 5, 2020