;

Fornyelse i Agenda 3:16

Kristin W. Malmin (til venstre) og Vibeke Normann blir et lederteam i Agenda 3:16 fra 2021.

Kristin Wennemo Malmin fortsetter som ansvarlig redaktør i Agenda 3:16. Vibeke Normann er ansatt som nettredaktør.

Tekst Agenda 3:16, 17. november 2020


Redaktør i Agenda 3:16, Kristin Wennemo Malmin, sa opp sin stilling før sommeren. Planen var at hun skulle erstattes med en ny redaktør fra årsskiftet.

Generalsekretær i Normisjon, Kjetil Vestel Haga, er glad for at Kristin nå har takket ja til å fortsette som redaktør også etter nyttår.

 – Samtidig har vi ansatt Vibeke Normann, som får tittel nettredaktør. Hun skal ha ansvar for den digitale utviklingen av bladet. I tillegg skal hun jobbe med markedsføring, og i en periode også design av magasinet. Hun blir et flott tilskudd til staben i Agenda 3:16, sier Vestel Haga.

Normann overtar blant annet etter digital markedskonsulent Anne Marken Gihlemoen, som har et halvt års engasjement i magasinet i høst.

Vibeke Normann kommer fra stilling som markedskoordinator i Vanpee Norge AS. Tidligere har hun jobbet som kreatør i Bajasen reklamebyrå, og som deskjournalist i Vårt Land. Hun har også hatt ansvar for design av Agenda 3:16 i en kortere periode.

– Jeg har lyst til å jobbe i Agenda 3:16 fordi jeg brenner for å nå mennesker med god journalistikk og engasjerende kommunikasjon. Jeg har et stort hjerte for Normisjon og Acta – noe som gir masse motivasjon for å være med å utvikle Agenda 3:16 og nå en enda bredere målgruppe. Som nettredaktør gleder jeg meg til å være med å utvikle bladet på de digitale plattformene, sier Normann.

Kristin Wennemo Malmin forteller at hun gleder seg over og er motivert for å fortsette som redaktør.

– Jeg ser frem til å få Vibeke med på laget når hun begynner på nyåret. Samtidig er jeg glad for å fortsatt få stå i en så meningsfull oppgave det er å lage et magasin som vil inspirere og utfordre til tro og engasjement. Vi står i noen spennende prosesser nå som er gøy å være med på, sier Wennemo Malmin.