;

Laget app for samlivet

Rachel og Kristian Elgen mener det er viktig for relasjonene å ikke ta hverandre for gitt.

Da de fikk tre barn på to år, ønsket Rachel og Kristian Elgen å få hjelp til både samliv og familieliv på en enkel og effektiv måte, men fant ikke verktøyet de savnet selv. Da kom de på en egen løsning.

Tekst Kristin Winther Jørgensen    Foto Lise Skjæråsen

– Som foreldre gjør vi ofte feil. Det er faktisk bedre å gjøre feil
og si unnskyld til barna, heller enn å aldri gjøre noe feil. Da lærer barna
at foreldre faktisk kan gjøre feil og at det er mulig å reparere etterpå,
sier ekteparet Kristian og Rachel Elgen.

Timeplanen til familien Elgen er tett. Det er jobb og skole, fotballtreninger, bursdager, skitreninger og fjellturer i vestlandsbyen Bergen for gjengen på fem.
– Vi har et aktivt familieliv og hektiske hverdag­er,­ slik det er for mange som har små barn, sier Kristian Elgen. Han er gift med Rachel og sammen har de tre gutter; tvillinger på 9 år, og eldstemann på 11 år. 

– Livet er travelt, og for å ta vare på hverandre på best mulig måte, trengte vi litt ekstra støtte, oppmuntring og faglige råd som er til å stole på, er Kristian og Rachel enige om.

– Mange av oss har lite tid til å lese bøker eller å gå på kurs, men telefonen sjekker vi ofte. Vi tenkte at når vi selv i en travel småbarnsperiode har tid til å sjekke Instagram og Facebook flere ganger daglig, er sjansene store for at vi også kan rekke å sjekke en app som handler om relasjonene våre. 

Det var begynnelsen på en egen samlivs- og foreldreapp, som har fått navnet VI-appen. 

LES HELE SAKEN I E-MAGASINET >>

VIL DU LESE AGENDA 3:16 DIGITALT? FÅ TILGANG HER!