;

Møt våre fagpersoner i 2023

Jens Andreas Kleiven, frilansmusiker

 • Gir musikktips
 • Gift med Silje Worquenesh Østby Kleiven.
 • Har fem barn i alderen ett til elleve år
 • Bor i Oslo, vokst opp på Rømskog.
 • Utdanning: Gikk musikklinjen på Bibelskolen i Staffeldtsgate. Utdannet jazzmusiker (piano) fra Norges Musikkhøgskole. Har gitt ut tre soloalbum.

– Jeg liker at det handler om å skrive hyggelige ting. Å si noe fint om folk som synger og spiller fint, er noe jeg setter høyt – det å rose folk i bransjen, sier frilansmusikeren. Han legger til at det var gøy å få en utfordring som var litt annerledes enn det han gjør til vanlig.

Guro Brakestad, familieterapeut 

 • Skriver i spalten LIVET
 • Gift, mor til to barn på 7 og 10 år, Stavanger 
 • Utdanning:  Videreutdanning i Familieterapi og systemisk praksis (VID Vitenskapelige høgskole Oslo). Bachelor i sosialt arbeid (Diakonhjemmets høgskoler Oslo). Studier innen tverrkulturell kommunikasjon og livssyn (Gå Ut Senteret og Gimlekollen). 
 • Nåværende jobb: Privat virksomhet siden 2017; Eier av Samtaleverkstedet; et veiledning– og foredragsforum for ungdom, studenter, foreldre, og mennesker som jobber med barn og unge. Foredragsholder for Talerlisten.

Hva er grunnen til at du har takket ja til å bli spalteskribent i Agenda 3:16? 

Det er utrolig hyggelig å bli spurt om å være spalteskribent i Agenda 3:16! Jeg trives godt med formidling i ulike format, og ser dette som en mulighet til å nå inn til ulike hjem med temaer jeg vet mange er opptatt av. Som terapeut og foredragsholder vet jeg at mange uteblir fra terapirommet eller fra møter som setter mer sårbare temaer på agendaen. Mange lever heldigvis godt sammen på tross av det, mens for andre kunne det gjort en stor forskjell. Gjennom Agenda 3:16 håper jeg å finne veien hjem til de som måtte trenge det.

Sindre Storvoll, psykologspesialist

 • Skriver i spalten LIVET
 • Bor i fjordlandsbyen Sandane, i Gloppen, med kone og to små prinsesser. Er stolt nordlending fra Brøstadbotn i Troms, og glad i hovedstaden der han tilbrakte de siste to tiårene frem til i fjor høst.  
 • Utdanning: Utdannet journalist (bachelor) og medieviter (master), og ble så psykolog med spesialisering innen organisasjonspsykologi.  
 • Nåværende jobb: Psykologspesialist i Falck, der han jobber med alle mulige psykososiale sjatteringer i bedriftshelsetjeneste, ledelse og digitale tjenester.  

 Hva er grunnen til at du har takket ja til å bli spalteskribent i Agenda 3:16? 

En herlig kombinasjon av ærbødighet, nysgjerrighet, skriveglede og nostalgi. Min første heltidsjobb var som journalist i Agenda 3:16, og jeg har hatt en varm relasjon til kvalitetsmagasinet siden. Visse utfordringer er for vanskelige å takke nei til.  

Kristian Øgaard, teolog

 • Skriver i spalten Troshelter
 • Familie: Gift med Astrid, to barn.  
 • Bosted: Nittedal. 
 • Utdanning: Cand.theol, samt studier i idéhistorie og en halvferdig master i ledelse. 
 • Yrkesbakgrunn: Tidligere daglig leder i Acta – barn og unge i Normisjon. I studietiden var han ungdomsarbeider og trosopplæringsleder i Nittedal og Hakadal menigheter. 

Hvorfor takket du ja til å skrive en spalte om troshelter i Agenda 3:16? 

Jeg synes det er en spennende utfordring! Jeg er veldig nysgjerrig på livene til de som har gått foran oss i troen. Hvordan var tiden de levde i? Hva betydde troen deres for livet? Når jeg blir litt kjent med dem, er det som om Gud blir større og mitt eget liv blir satt i perspektiv. Det er sunt. Hvis jeg kan bidra til å skape nysgjerrighet og etablere noen nye bekjentskaper for Agenda 3:16s lesere, har jeg lyktes med denne spalten.