;

Fra brytekamp til åndelig kamp

Åndelig lengsel og et ønske om selvutvikling førte tidligere OL-utøver Signe Marie Fidje Store ut på en spirituell reise og til et møte med mørke krefter. En bønn til Gud endret alt.

Tekst Miriam Ekelund

Signe Marie Fidje Store la mye arbeid ned i kostymet på en New age-festival i 2019.

Signe Marie Fidje Store (28) har vært i mang en kamp som bryter. Tana-jenta representerte Norge i sommer-OL i Rio de Janeiro i 2016. Likevel var hun ikke forberedt på det mørket og den kampen hun skulle møte i New age-bevegelsen. Hun har vært innom astrologi, tarotkort, krystaller, yoga og sjamanisme. I tillegg har hun så vidt prøvd psykedeliske stoffer; hallusinogener som fører til forandringer av sanseopplevelser både av omverdenen og en selv.

Åndelig godtepose

På et tidspunkt så Fidje Store for seg en mulig karrierevei innen astrologi eller sjamanisme.

– New age er som en godtepose av spiritualitet man kan velge mellom. Jeg ville prøve mer. Jeg ville inn i reiki også, som er en form for healing, men i ettertid ser jeg Guds hånd. Han stoppet meg fra mye.

LES HELE HOVEDSAKEN I E-MAGASINET >>

VIL DU LESE AGENDA 3:16 DIGITALT? FÅ TILGANG HER!