;

Nr 8/2015

Noen foreldre står i omsorgsrollen livet ut. Hvordan er det å ha et barn som krever deg 110 prosent? Agenda 3:16 har møtt to familier som lever med litt andre utfordringer enn de fleste andre. Les de sterke historiene i dette nummeret!

Vi har også møtt artisten Maria Arredondo, og vi har reportasje fra Normisjons generalforsamling i sommer. Og mye mer!

Mirakelet Hasse

Han var rusmisbruker før han fylte ti. Et ungdomsliv preget av stoff, slåssing og fengsel, tok nesten slutt med en overdose heroin da han var 30. Men ateisten ropte til Gud om hjelp. I dag er Hans Hernberg både diakon og prest.

Read article "Mirakelet Hasse"

Barna som aldri blir voksne

De er barna som trenger den ekstra omsorgen. 24 timer i døgnet. Året rundt. Hele livet. De er barna som aldri blir voksne. Med mammaer og pappaer som står i omsorgsrollen livet ut. Ofte alene.

Read article "Barna som aldri blir voksne"

Oppbrudd i august

Mye får en ny start i august. Ny bolig, ny skole eller ny jobb. Familien Grønsdal Trædal begynner helt på nytt. De river opp røttene på Holmlia i Oslo og prøver den landlige lykken på øya Huglo utenfor Stord.

Read article "Oppbrudd i august"

Tru mot seg sjølv

Maria Arredondo har prøvd å please andre heile livet. Det måtte eit skifte i fokus og innhald til for å finne ut kva som er viktig for henne. Som 30-åring har ho funne seg sjølv og det ho vil fylle tida med. – Og mannen eg vil dele musikken og livet med, seier den folkekjære artisten.

Read article "Tru mot seg sjølv"