;

Nr 8/2016

Livspulsartikkel om «Når barna flytter ut», hovedsak om givertjeneste i 2016 og portrett med sprinteren Ezinne Okparaebo er viktige ingredienser i august-utgaven av Agenda 3:16.

I tillegg har vi møtt en biskop på Cuba som tidligere var ateist, vi har artikkel om danse- og breakearbeidet til Acta – barn og unge i Normisjon, og vi har vært på retreatstedet Lia Gård på Koppang der de bygger stavkirke for en ny tid.

Hva får oss til å gi?

Nordmenns giverglede øker. Flinkest er misjonsfolket som i snitt gir mellom 5000 og 6000 kroner per giver. Men vi er nøye på hvem vi gir til og hvordan pengene brukes. I organisasjonenes kamp om giverne, er det tilliten og hjerteforholdet de kjemper om, ikke pengene.

Read article "Hva får oss til å gi?"

Et målrettet liv

– Troen er ingen sprint, det er en reise jeg gjør, sier Norges raskeste kvinne. Ezinne Okparaebo har norgesrekord både i 60, 100 og 200 meter. Nylig var hun i Rio i Brasil hvor hun deltok i sitt tredje OL.

Read article "Et målrettet liv"

Når barna flytter ut

På Straume utenfor Bergen bor pappa Hein, mamma Toril og datteren Emma Olivia (16). Sønnen Kristen (19) har ny adresse. – Han er alltid velkommen hjem, sier foreldrene.

Read article "Når barna flytter ut"

Nytt innhold i lomma

Hvorfor ser du iPhonen i din brors øye, men flatskjermen i ditt eget øye ser du ikke?

Read article "Nytt innhold i lomma"