;

Nr 11/2016

Debatten om aktiv dødshjelp kommer med stadig større styrke til landet vårt. På livspulssidene våre spør vi derfor denne gangen om hva som er best – livshjelp eller dødshjelp?

I hovedsaken får du blant annet møte et ungdomsarbeid som drives såpass bra at de fleste ungdommene i Nittedal velger kirka når det er helg. Portrettet gir deg et møte med en indisk brobygger.

I tillegg gir vi deg gode tips for hvordan du kan lage en alternativ julekalender, samt en artikkel om hvordan vanskelige bibeltekster kan formidles til barn.

Kirke som trekker ungdom

Vi tar mange avgjørende veivalg før vi fyller 20 år. Også valget om tro. Da er det viktig at kirken bruker ressurser på ungdom for å nå mennesker med evangeliet, mener prest Einar Weider.

Read article "Kirke som trekker ungdom"

Hjelp til å dø eller hjelp til å leve?

Bør et menneske få hjelp til å dø når smertene er store og livet virker uutholdelig å leve? Eller er det bedre å få livshjelp? Debatten om aktiv dødshjelp kommer med stadig større styrke i landet vårt.

Read article "Hjelp til å dø eller hjelp til å leve?"

Skatter i november

November. Den måneden de fleste i Norge opplever som den tyngste av de tolv.

Read article "Skatter i november"

Når de vanskelige historiene skal fortelles

Daniel i løvehulen, Abraham og Isak, historien om Noah. Hvordan kan vi fortelle disse og flere andre «vanskelige» historier fra Bibelen til barna?

Read article "Når de vanskelige historiene skal fortelles"