;

Nr 9/2015

Septemberutgaven av Agenda 3:16 inneholder en spennende, historisk hovedsak om P. O. Bodding – mannen som hvert år hylles av store folkemengder i India, men som ble ydmyket og glemt av Santalmisjonen.

På Livspuls-sidene kan du lese om verdien av å gå på samlivskurs. I portrettet møter du Kristian Sveinall Øgaard, som er ny leder av Acta – barn og unge i Normisjon.

Etterlyser hjertevekkelse

Torbjørg Oline Nyli ber til Gud om at hjerter må omvende seg, slik at voksne mennesker ser ropet fra den yngre generasjonen. – Mange unge lengter etter voksenrelasjoner, sier den ferske forfatteren.

Read article "Etterlyser hjertevekkelse"

Sangfuglen som landet i Acta

Mange trodde han kom til å gjøre sangen til yrke. Men som nyutdannet prest tar Kristian Sveinall Øgaard spranget over i lederansvar for en av Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjoner. – Jeg ønsker å sette klare mål. Men er ganske pragmatisk, forsikrer han.

Read article "Sangfuglen som landet i Acta"

Få et bedre samliv

En stressende hverdag som lege hindrer ikke Arnljot Flaa i å komme hjem i tide for å spise middag med familien – hver dag. – Familien kommer foran jobb og karriere, mener Katrine og Arnljot. Men de er uenige om de bør gå på samlivskurs eller ikke.

Read article "Få et bedre samliv"

Ydmyket og glemt misjonshelt

Maktsyk, mistenksom og dårlig administrator. Det var løgnene en svært aktiv misjonsledelse sprer for å undergrave en av misjonshistoriens store helter. I år er det 150 år siden han ble født. Mannen som hvert år hylles av store folkemengder i India, som samlet og tok vare på et helt urfolks kulturelle og språklige arv. Prisbelønt vitenskapsmann og språkforsker. Men først og fremst den glemte misjonshelten: Paul Olaf Bodding.

Read article "Ydmyket og glemt misjonshelt"