;

Nr 8/2017

August-nummeret vårt tar deg med til Finnmark. Vi har vært på reportasjetur og lett etter spor av indremisjonsarbeid i vårt nordligste fylke. Alta Normisjon fyller hundre år i år, men hva skjedde med alle de andre bedehusene og møtepunktene Indremisjonsselskapet hadde her?

I portrettet får du møte tidligere priorinne i Lunden kloster i Oslo, Anne-Lise Strøm. Vi har også en artikkel om det å leve med ME, og vi har vært på Nordens største kristne musikkfestival der vi møtte blant andre den kjente hiphop-duoen Kløver og Skarre R!

Hva skjedde i nord?

Alta Normisjon fyller 100 år, men er også den eneste foreningen organisasjonen har igjen i Finnmark. Agenda 3:16 har besøkt jubilanten, og spør samtidig: Hva skjedde med alle de andre bedehusene og møtepunktene som Indremisjonsselskapet hadde i vårt nordligste fylke?

Read article "Hva skjedde i nord?"

Skjærgårds utfordrer kristen musikk

Nordens største kristne musikkfestival har stadig færre «kristne artister» og mindre forkynnende tekster, samtidig som musikken både er tyngre og mørkere enn før.

Read article "Skjærgårds utfordrer kristen musikk"

Mamma må hvile

Da Ingvild og Anders bestemte seg for å få barn, visste de at det var Anders som måtte ta seg av både nattevåk og trilleturer.

Read article "Mamma må hvile"

Ble nonne for å redde verden

Read article "Ble nonne for å redde verden"