;

Nr 6-7/2015

Årets sommernummer spør i hovedsaken hva en god leder er.
I portrettet møter du TV-pastoren Egil Svartdahl, og på Livspulssidene ser vi nærmere på dating i kristne miljøer.
Vi har gått på jakt i arkivene, gjenoppdaget film fra India, mens vi spør om misjonshistorien blir godt nok tatt vare på. Du kan også lese om nonnen som ble skjønnhetskonsulent. Og mye mer.

Frå nonne til skjønnheitskonsulent

– Gud har humor, det er heilt sikkert, fortel Inger Johanne Jedida Aanje. For 35 år sidan var ho nonne, no jobbar ho som skjønnheitskonsulent for Mary Kay.

Read article "Frå nonne til skjønnheitskonsulent"

Fars film

Dette er historien om en gammel film fra India, en datters sterke ønske om å se sin fars film igjen og en journalists reise gjennom historien til Santalmisjonens arkiv i Hurdal.

Read article "Fars film"

Tro i alt

Det er ikke så viktig hva man gjør, men å være helhjerta i det man gjør, sier TV-pastor Egil Svartdahl som selv har vært både konditor og søppelkjører. Agenda 3:16 har utfordret programlederen til å tegne sin troshistorie slik han selv gjør med kjente personer.

Read article "Tro i alt"

Ut på date

Å gå på date kan være spennende og gøy, men ulike forventninger gjør det ikke alltid til en lett øvelse. I kristne kretser kan dessuten presset om snarlig ekteskap gjøre dateterskelsen ekstra høy.

Read article "Ut på date"

Hva skal til for å lede?

Er sjefen din en i gjengen, eller kongen på haugen? Er du selv en leder – som motiverer, inspirerer og får dine medarbeidere til å blomstre? Eller er du den som ikke ser «elefanten i rommet»?

Read article "Hva skal til for å lede?"