;

Nr 11/2017

Blir mennesker kristne i dag, og hvordan finner de veien til tro? Agenda 3:16s journalist kontaktet flere kristne sammenhenger for å finne svar. Resultatene kan du lese i bladet.

Livspulstemaet handler om å snakke om døden. Når en av våre nærmeste går bort, blir vi fylt med sorg. Men hva gjør vi og sier vi – når døden ennå er timer, dager og uker unna?

I portrettet får du møte forfatter og politiker Erik Lunde som kjemper for menneskeverd.

Erik Lunde kjemper for menneskeverdet

Få ting engasjerer forfatteren og politikeren Erik Lunde mer enn menneskets unike verdi. – Hvis vi begynner å akseptere at noen får stempelet «uønsket», blir vi til slutt uønsket alle sammen, mener han.

Read article "Erik Lunde kjemper for menneskeverdet"

Flere hundre blir kristne hvert år i Hillsong

Å hjelpe mennesker til tro handler for Hillsong Norge om å formidle evangeliet i et miljø der folk kjenner seg hjemme og ikke fremmedgjort. Der bestemmer flere hundre seg for å tro på Jesus i løpet av ett år.

Read article "Flere hundre blir kristne hvert år i Hillsong"

Hvordan venter vi på døden?

Når en av våre nærmeste går bort, blir vi fylt med sorg. Men hva gjør vi og sier vi – når døden ennå er timer, dager og uker unna?

Read article "Hvordan venter vi på døden?"

Menneskers veier til tro

Hvor møter mennesker Jesus i dag? Hvordan blir de kristne? Mennesker søker fellesskap. 2000 år etter det første Jesus-felleskapet er det kanskje nettopp det som er nøkkelen til menneskers tro.

Read article "Menneskers veier til tro"