;

Nr 3-4/2018

Hva er det med Hemsedal? Fjellbygda øverst i Hallingdal regnes som en ”kristen bygd” i forhold til andre bygder omkring. Hva kan årsaken være til at det har blitt sånn? Det kan du lese om i hovedsaken.

Du kan også lese en reportasje fra den lille øygruppa Finnøy i Rogaland, der søndagsskolen hvert år samler flere hundre mennesker som ser på når de dramatiserer det som skjedde i påsken.

I portrettet får du møte Vårt Land-redaktør Åshild Mathisen. I tillegg har vi blant annet reportasje fra India, der kvinner normalt ikke har fått spille fotball. Vi har intervjuet en forfatter som har skrevet om kjærlighet, og som vanlig får du både matoppskrift og kryssord.

Identitet, økonomi og misjon blir viktigst

I mer enn et år har Normisjon hatt gående en identitetsprosess, og i juli inviteres det til ny generalforsamling. Agenda 3:16 har snakket med snart avtroppende landsstyreleder Tormod Kleiven om organisasjonens økonomiske og kirkelige utfordringer. Og hva med misjon?

Read article "Identitet, økonomi og misjon blir viktigst"

Challah – fletteloff til påske

Challah er en fletteloff jødene spiser før sabbaten. Denne varianten har mye egg i seg, noe som gjør at den passer godt til påske.

Read article "Challah – fletteloff til påske"

Viktig og vakker påskevandring

Hundrevis av skuelystne fra hele Rogaland kommer hver påske til den lille øykommunen Finnøy for å få med seg søndagsskolens egen vandring i påskebudskapet.

Read article "Viktig og vakker påskevandring"

På hytta med svigers

Det kan være mange hensyn å ta i en familie når det gjelder hvordan vi skal prioritere fritiden og feriene våre. For noen er det mest naturlig å feriere sammen med storfamilien, for andre ikke. Hvem legger føringer og bestemmer?

Read article "På hytta med svigers"

Den kristne bygda i Hallingdal

Lengst nord i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen, ligger fjellbygda Hemsedal. Omkranset av høyfjell er Hemsedal kanskje mest kjent for skiturisme. Det ikke alle vet, er at Hemsedal skiller seg ut fra nabobygder og nabodaler også når det gjelder kr

Read article "Den kristne bygda i Hallingdal"