;

Nr 1/2017

Betyr Martin Luther noe for oss i dag? Det er 500 år siden den tyske munken skal ha slått opp sine teser på kirkedøren i Wittenberg. Agenda 3:16 har besøkt Luthers hjemby og snakket med to Luther-kjennere.

I portrettet har vi møtt Kari Hilde Hodne French, mor til dødsdømte Joshua French i Kongo. Hun forteller om sin snart åtte år lange kamp for sønnen.

Denne utgaven gir deg også en historie om adoptivbarnet Kim. Du får også praktiske råd for ditt daglige trosliv.

 

Ren underholdning?

Å streame noen episoder av favorittserien, sjekke ut noen nye filmer på Netflix, ta en tur på kino. Betyr det noe hva vi som kristne underholder oss med, egentlig?

Read article "Ren underholdning?"

Hvem skal vi gå til?

Det er påfallende mye forkynnelse i offentlige medier hvor Jesu navn knapt nevnes.

Read article "Hvem skal vi gå til?"

Gi oss i dag vårt daglige trosliv

Noen leser, andre synger, enkelte er bare stille. For noen er daglig trosliv en styrke, for andre framstår det som et ork. Finnes det gode råd? Vi har pratet med enkeltpersoner, en bokhandler, en kristen nettbruker og Bibelleseringen som deler både erfaringer og tips.

Read article "Gi oss i dag vårt daglige trosliv"

Martin Luther

Hva betyr denne tyske munken for oss i dag?

Read article "Martin Luther"

Omsetter følelsene i handlekraft

I snart åtte år har Kari Hilde Hodne French kjempet for å få sønnen Joshua hjem. – Det er som å løpe maraton uten å vite når vi ankommer målstreken. Den indiskfødte misjonærdatteren bruker nå all sin internasjonale erfaring og kompetanse i Kongo i kampen for den dødsdømte sønnen.

Read article "Omsetter følelsene i handlekraft"

Historien om Kim

Ingen er bare det vi ser, heter det. Kim Kristoffersen ser ikke ut som mors beste barn. Han har tatoveringer og et språk som han i alle fall ikke har lært på søndagsskolen. Men bak det tøffe ytre finnes et lite traumatisert barn med et stort hjerte. Dette er Kims historie.

Read article "Historien om Kim"